oppdatering

Jeg aner ikke helt om jeg noen gang kommer til å starte opp bloggen igjen, med tanke på at jeg ikke har blogget noe på over et år. Det er rart å se tilbake på ting jeg har skrevet for lenge siden, det er liksom så utrolig mye som har skjedd siden den gangen. jeg tviler litt på at jeg kommer til å gidde å begynne å blogge igjen sånn som før, og om jeg gjør blir det kanskje med en ny blogg. 

Vertfall, i det siste har jeg hatt kyssesyken og har da ikke gjort så veldig mye. har mye å ta igjen på skolen siden jeg var borte fra skolen i 4 uker. det er tungt å skulle trene seg opp igjen og gjøre mye etter å ha ligget stille i mange uker. Jeg har lyst til å vise litt hva jeg har gjort på det siste året, selv om det kanskje ikke er så veldig spennende. I sommerferien var jeg og familien på Gran Canaria der vi leigde et fint sommerhus. vi var der i to uker, og hadde det kjempefint. her er noen bilder fra det:I November var jeg og kjæresten i Oslo en helg for å stikke på Avenged Sevenfold konsert på bursdagen hans. Five finger death punch varmet opp for Avenged, og de er også sykt bra. det var helt sykt, og utrolig gøy. ble helt ødelagt i ryggen og beina etter konserten fordi vi sto så lenge, men det var verdt det. Her er noen bilder fra turen:

senere på året kjørte vi til kongberg fordi vi skulle i begravelse til bestemor, og så ble vi der resten av helgen. da ble det en liten dagstur til Oslo på meg, kjæresten og broren min. vi gikk rundt en liten stund, men så var det så kaldt at vi ble sittende på Oslo city i to timer før pappa kom og skulle kjøre tilbake.

Det er vel egentlig det som har skjedd i livet mitt det siste året som er verdt å snakke om, så da er jeg ferdig for i dag. 

snakkes kanskje

-Ingunn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingunn

Ingunn

17, Haram

hei, dette er en blogg om meg. blogger lite, men ta en tur innom når du føler for det. instagram-queeningunn twitter-atrianingunn

Kategorier

Arkiv

hits