skolen og bussen

HEI

på vei til skolen i dag, skjedde det noe sykt creepy.vi skulle liksom kjøre ut fra busstoppet i spjelkavika, og bort til moa. når bussen var på vei ut fra busstoppet så hørte vi en utrolig høy brakelyd. det viste seg å være et vindu som hadde knust. og siden jeg er normal så tok jeg fort opp ipoden og tok bilde!


bussen hadde visst kjørt borti et skilt eller noe, så hele shiten ble liksom sånn småbiter av liksom. men vinduet hang fortsatt på plass! selv om det var et lite hull i det. Jeg har jo så sykt bra humor at jeg begynte jo selfølgelig å le, de fleste alle var fortsatt litt i sjokk mens jeg sat der og lo. haha normalt. mn bussjåføren kjørte videre og latet som ingen ting. De som gikk på på moa satte seg ned og syntes det var litt gøy, så de satt å poket det. det lagde sånne små knaselyder her å der, og jeg var helt klar for at det skulle dette sammen. det hadde vært rått. Men vinduet hang på, og vi kom oss på skolen.

På skolen så hadde vi egentli bare chill timer i dag, så jeg og Sanna tok litt bilder.


vakkert


KRISTOFFER

ikke glem å like bloggen på facebook her <---

~Ingunn

3 kommentarer

CrazyMadness

10.09.2012 kl.17:24

han tullingen baki der blir faen med aldri ferdig på skolen xD

Ingunn

10.09.2012 kl.17:28

CrazyMadness: hahah veit :') chilla i klassa mi han

Stine

10.09.2012 kl.18:15

Flink du e som tar bilde :3

Skriv en ny kommentar

Ingunn

Ingunn

17, Haram

hei, dette er en blogg om meg. blogger lite, men ta en tur innom når du føler for det. instagram-queeningunn twitter-atrianingunn

Kategorier

Arkiv

hits